Φάρος | Έμπνευση - Σύνδεση - Ενθύμηση

Image

Ο Φάρος είναι ένα πρόγραμμα ομαδικών διαδικτυακών συναντήσεων με την Έφη Κονταξή, που έχουν σκοπό να δώσουν έμπνευση στο δρόμο σου για την αυτογνωσία, να διευκολύνουν τη σύνδεση με τον εαυτό σου και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και να συμβάλλουν στην ενθύμηση της γνώσης που αναζητάς, αλλά ήδη υπάρχει μέσα σου.

Ένας Φάρος: Ουσιαστικής, ποιοτικής και αστείρευτης έμπνευσης από την Εφη Κονταξή

Βαθιάς, αληθινής και συνεχούς σύνδεσης με τον εαυτό, την ομάδα και τις άπειρες δυνατότητες της ζωής

Ενθύμησης όλων όσων γνωρίζεις ή συνεχώς μαθαίνεις, για να είσαι πάντα σε επαφή με την Τέχνη του Ζην

Ο Φάρος είναι ένα συνδρομητικό πρόγραμμα που ταιριάζει σε εσένα που:

 

• Σου αρέσει η ψυχολογία, η προσωπική ανάπτυξη, η πνευματικότητα, ο άνθρωπος και οι σχέσεις
• Δεν έχεις στο περιβάλλον σου ανθρώπους με κοινό ενδιαφέρον την αυτογνωσία
• Είναι η πρώτη σου επαφή με την αυτογνωσία και δεν θέλεις να δεσμευτείς σε κάτι μακροπρόθεσμο
• Σου αρέσει να μαθαίνεις για θέματα αυτογνωσίας και να εμβαθύνεις όσο και όποτε θέλεις
• Έχεις ήδη κάνει μια αυτογνωσιακή διαδρομή και θέλεις να παραμένεις σε επαφή, να εμπνέεσαι και να μην ξεχνιέσαι
• Αγαπάς τον διαλογισμό σαν τεχνική ή θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτόν
• Αναζητάς την πρώτη ή τη νέα σου αυτογνωσιακή οικογένεια
• Επιθυμείς τη σύνδεση με άλλους με κοινά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις
• Αγαπάς την αυτογνωσία σε μικρές δόσεις, χωρίς απαραίτητα να παρακολουθείς κάποιο σεμινάριο
• Απολαμβάνεις τη σύνδεση με άλλους, χωρίς μεγάλη χρονική δέσμευση και απαιτήσεις

Σε χαιρετώ, είμαι η Έφη Κονταξή

και απευθύνομαι σε εσένα που με γνωρίζεις εδώ και καιρό, ίσως έχουμε συναντηθεί σε κάποιες από τις πολλές μου δράσεις ή σεμινάρια, αλλά και σε εσένα που επιθυμείς να με γνωρίσεις καλύτερα και να δουλέψεις μαζί μου, αλλά δεν έχει ακόμη συμβεί.

Πήρα την απόφαση να στήσω έναν Φάρο για όλους εμάς που θέλουμε να είμαστε παρέα σε ένα αυτογνωσιακό περιβάλλον, που μας επιτρέπει να εμπλουτίζουμε την επαφή μας και τις γνώσεις μας.

Ό,τι κι αν σε προβληματίζει αυτή τη στιγμή, όποιο θέμα ή τομέας της ζωής σου ζητά την προσοχή σου για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί, είτε ήδη συμπορευόμαστε, είτε όχι, ο Φάρος υπάρχει για σένα, ανεξάρτητα από ό,τι άλλο κάνεις ή κάνουμε μαζί και σε προσκαλώ να με συναντάς και εκεί.

Image

Η μορφή του προγράμματος είναι η εξής:

 

• Συναντιόμαστε διαδικτυακά, για να μπορείς να παρακολουθείς τον Φάρο από όποιο μέρος του κόσμου κι αν κατοικείς

• Συνδεόμαστε ζωντανά, ανά βδομάδα, με θέματα προκαθορισμένα, αλλά και θέματα που προκύπτουν από την αλληλεπίδρασή μας

• Τετράδια ενθύμησης, με περιλήψεις και απλές σύντομες ασκήσεις μεταξύ των συναντήσεων θα είναι διαθέσιμα, αλλά όχι υποχρεωτικά, για να έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις στον βαθμό που εσύ επιθυμείς

• Πέρα από τις διαδικτυακές ζωντανές μας συναντήσεις ο Φάρος θα έχει τη δική του ομάδα στο Facebook, στην οποία η συμμετοχή είναι επίσης προαιρετική

• Οι ζωντανές συναντήσεις μαγνητοσκοπούνται και είναι διαθέσιμες για τα μέλη, για την περίπτωση που δεν παρακολουθείς τα live και για περισσότερη έμπνευση

 

Και να θυμάσαι η προσωπική εξέλιξη είναι πάνω απ' όλα ενθύμηση

Σε προσκαλώ να με συναντήσεις στον Φάρο!

Συχνές ερωτήσεις:

 

1. Τι είναι το συνδρομητικό πρόγραμμα ΦΑΡΟΣ;

Ο ΦΑΡΟΣ είναι ένα πρόγραμμα αυτογνωσίας, με την υπογραφή της Έφης Κονταξή, στο οποίο μπορείς να συμμετέχεις με μια πολύ προσιτή μηνιαία συνδρομή. Περιλαμβάνει μίνι workshops, εργαλεία και ασκήσεις αυτογνωσίας, καθώς και ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις, στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις ή να τις βλέπεις μαγνητοσκοπημένες στον δικό σου χρόνο.

2. Σε ποιον απευθύνεται αυτό το πρόγραμμα;

Απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να ξεκινήσεις ή να εμπλουτίσεις την επαφή σου με την Έφη Κονταξή και αναζητάς μια αυτογνωσιακή οικογένεια, γεμάτη έμπνευση. Εδώ, θα συναντήσεις κι άλλους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις χωρίς να χρειάζεται μεγάλη δέσμευση και υποχρεώσεις από σένα.

3. Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει;

Το πρόγραμμα αυτό έχει μια συνεχή ροή, χωρίς ημερομηνία λήξης, κάτι που σημαίνει πως ξεκινάς τώρα και επιλέγεις εσύ αν και όποτε επιθυμείς να αποχωρήσεις.

4. Είναι για αρχάριους ή προχωρημένους;

Ο Φάρος είναι ο χώρος σου, είτε ζεις το πρώτο σου ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης, είτε ταξιδεύεις μαζί μας ή με άλλους εδώ και καιρό.

5. Για πόσο καιρό μπορώ να έχω πρόσβαση στο πρόγραμμα;

Για όσο εσύ επιλέξεις. Η συνδρομή σου είναι μηνιαία και ανανεώνεται κάθε μήνα, εκτός αν τη διακόψεις. Αυτό σημαίνει πως είτε θέλεις να είσαι μαζί μας για ένα μήνα είτε για περισσότερους, είσαι ευπρόσδεκτος να εγγραφείς.

6. Πώς γίνεται η εγγραφή μου;

Η εγγραφή σου γίνεται μόνο με κάρτα, προπληρωμένη, χρεωστική ή πιστωτική. Επιθυμούμε να κρατήσουμε τη συνδρομή σου πολύ προσιτή, έτσι αυτό μας βοηθά να λαμβάνουμε τις πληρωμές αυτόματα.

7. Τι συμβαίνει αν δεν μπορώ να παρευρεθώ στις live συναντήσεις;

Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του προγράμματος είναι πως σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθείς όσα συμβαίνουν εδώ, είτε live την ώρα που συμβαίνουν, είτε όποια ώρα και ημέρα θέλεις. Οι μαγνητοσκοπημένες συναντήσεις μας είναι στη διάθεσή σου για 30 ημέρες μετά, το ίδιο και τα τετράδια ενθύμησης και οι ασκήσεις συγκέντρωσης που γίνονται σε κάθε live μας.

8. Υπάρχει δέσμευση για το πόσο θα είμαι στο πρόγραμμα;

Η παραμονή σου στο πρόγραμμα έχει τη διάρκεια που εσύ αποφασίζεις. Θέλουμε να σε φέρνει εδώ η καρδιά και η επιθυμία σου και όχι μια δέσμευση που σου επιβάλλεται. Μπορείς να διακόπτεις τη συνδρομή σου εύκολα όταν το επιθυμείς και να είσαι και πάλι μαζί μας με το επόμενο άνοιγμα για εγγραφές και πάλι για όσο εσύ το επιθυμείς.

9. Η τιμή του προγράμματος παραμένει ίδια;

Με την εγγραφή σου κλειδώνεις σε αυτή τη συνδρομή για όσο παραμείνεις στο πρόγραμμα. Η συνδρομή ενδέχεται να διαμορφώνεται ανάλογα με την εξέλιξη του προγράμματος, όμως για εσένα θα είναι πάντα η τιμή που βλέπεις σήμερα, εφόσον δεν αποχωρήσεις.

10. Θα έχω πρόσβαση στην Έφη Κονταξή προσωπικά;

Η Έφη θα βρίσκεται στις ομαδικές συναντήσεις και αυτός είναι ο χώρος και ο χρόνος στον οποίο μπορείς να συνομιλείς μαζί της.

11. Πόσος χρόνος απαιτείται από εμένα για την παρακολούθηση του προγράμματος;

Αυτό το αποφασίζεις και πάλι εσύ. Μπορείς να παρακολουθείς τα πάντα ή μέρος αυτού που πρόκειται να συνδημιουργούμε με τους συμμετέχοντες του προγράμματος κι αυτό μπορείς να το κάνεις την ώρα που συμβαίνει ή μετά, στον δικό σου χρόνο.

12. Με ποιο τρόπο συνδέομαι με τα μέλη της ομάδας;

Ο χώρος συνάντησής μας θα είναι το ZOOM όπου θα είμαστε μαζί ζωντανά και θα αλληλεπιδρούμε. Αυτό είναι προαιρετικό όπως ακριβώς και η ιδιωτική ομάδα μελών στο Facebook, όπου εκεί θα γίνονται και όλες οι συζητήσεις μας εκτός της συνάντησης.

Είπαν για τις συναντήσεις μας.