Αναπαραστάσεις | Έφη Κονταξή

Image

Έλα και θα Δεις …

H φιλοσοφία και η πρακτική της συστημικής αναπαράστασης, σε συνδυασμό με βιωματικές και εκπαιδευτικές ασκήσεις διαφόρων προσεγγίσεων στην αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη, μας οδηγούν σε ένα ταξίδι αυτεπίγνωσης, που ενώνει παρελθόν, παρόν και μέλλον και διευρύνει το βίωμα του Εαυτού και της Ζωής.


Ίσως ψάχνουμε στα κλαδιά αυτό που φαίνεται μόνο στις ρίζες! Θα μείνουμε δέσμιοι της ιστορίας μας ή θα την αναγνωρίσουμε και θα την εξελίξουμε; Ας μην παραμείνουμε στη θέση που χρειάστηκε να πάρουμε μέσα στο σύστημά μας. Ας δημιουργήσουμε τη θέση που μας αξίζει.

Στη θέση αυτή μας περιμένει όλη η δύναμη και η αγάπη που αναζητάμε !

Αν η καρδιά σου λέει ΝΑΙ σ' αυτό το κάλεσμα, έλα μαζί μας.
Όμως, δεν θέλουμε απλά να έρθεις.
Θέλουμε να φέρεις μια μεγάλη επιθυμία να συμμετέχεις σε κάτι που μπορεί πραγματικά να μετακινήσει βουνά παλιών εμπειριών, πεποιθήσεων και αντιστάσεων μέσα σου και γύρω σου και να συνδεθείς με τη δύναμη μιας έμπνευση που μπορεί να σε απογειώσει.

Έχεις αυτή τη δύναμη.
Το ξέρουμε και το ξέρεις.

Στις "Ελα και θα Δεις" συναντήσεις μας, η συστημική αναπαράσταση είναι μόνο μια αφορμή! Ποτέ δεν ξέρουμε από πριν τι ακριβώς θα γίνει, γνωρίζουμε, όμως, πως μετά, η ζωή δεν είναι ποτέ ακριβώς όπως έχουμε συνηθίσει να τη ζούμε.

Συντονίζει, με τον δικό της ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο, η Έφη Κονταξή, συνδυάζοντας μέσα στο πλαίσιο της συστημικής αναπαράστασης την πολυετή εμπειρία της στην αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη και τις διάφορες προσεγγίσεις που γνώρισε στην πορεία της.

«Ο δικός μου στόχος είναι, σε κάθε μας συνάντηση, η ομάδα να νιώθει μεγαλύτερη από το άθροισμα των μελών της. Θέματα που επιλέγονται να διερευνηθούν, γίνονται μόνο μια αφορμή, για να προσεγγίσουμε κάτι πολύ ευρύτερο, χρήσιμο όχι μόνο για τον άνθρωπο που μοιράζεται ένα θέμα που τον απασχολεί, αλλά για όλη την ομάδα. Όλοι μαζί, με έναν πολύ απλό και φυσικό τρόπο, δημιουργούμε τον σκηνικό χώρο, μέσα στον οποίο θα ζήσουμε μια πολυεπίπεδη εμπειρία, θα έχουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε τη δική του ο καθένας αλήθεια και θα φωτίσουμε το μονοπάτι μας προς τα επόμενά μας βήματα. Στο τέλος, όλοι θα έχουμε δώσει και θα έχουμε λάβει υποστήριξη, φροντίδα και έμπνευση. Και, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, η ζωή μας αλλάζει για πάντα.»
Έφη Κονταξή
 
ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στην Αθήνα!
4 διαφορετικά τμήματα: 10:00 - 14:00 ή 15:30 - 19:30
Επικοινώνησε μαζί μας εδώ για να κρατήσεις τη θέση σου.